Vypočítajte si spotrebu
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Klinov
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Klinov
viac info
11. januára 2017 Prečítané 3466x

Trendy vo svete dlažieb v roku 2017

Pokiaľ patríte medzi ľudí, ktorých túžby pre rok 2017 zahŕňajú aj novú kúpeľňu, kuchyňu, či jednoducho novú dlažbu do ktorejkoľvek izby, zozbierali sme pre vás informácie o trendoch, ktorými v roku 2017 ohromíte každú návštevu.

Trendy

Vyzerajú skvele a nevyžadujú námahu

Reč je o dlažbe, presnejšie o menej tradičných materiáloch. Bežné dlažby ustúpia a do popredia sa dostanú materiály ako je vinyl, keramika či porcelán. Prečo? Nie sú drahé, pôsobia luxusným dojmom a ich údržba je hračkou.

Dlažba je všeobecne na vzostupe a čoraz častejšie sadostáva okrem kuchýň a kúpeľní aj do spálni, obývačiek a detských izieb.

Ľudia si budú dlažbu viac pokladať sami

Vďaka systémom ako Levelys zvládne položiť dlažbu aj úplný laik. Ak teda môžeme mať dlažbu položenú na profesionálnej úrovni relatívne rýchlo, oveľa lacnejšie a svojpomocne, prečo by sme pred touto možnosťou mali zatvárať oči?

Obklad a dlažba v kúpeľni sa spoja

V kuchyni je to možno ťažko predstaviteľné, no v kúpeľniach sa minimalizuje rozdiel medzi obkladom a dlažbou. Plynulý prechod pôsobí veľmi elegantne a luxusne, vďaka čomu je a bude takéto riešenie stále obľúbenejšie.

Mohutné dlaždice a obklady

Zdá sa, že každým rokom je trendom väčšia a väčšia dlaždica a rok 2017 v tom nebude žiadnou výnimkou. Ľudia chcú vidieť čoraz menej škár, menej dlaždíc a vďaka menšiemu počtu škár aj príjemnejší vzhľad. Obklady budú mať navyše svoje špecifikum – obľúbené kamenné obklady, ktoré naše kúpeľne premenia na jaskyne, budú čoraz viac populárne.

Dlažba, ktorá vyzerá ako drevo

Po stvrdnutí lepidla odstráňte klin pomocou gumeného kladivka alebo odkopnutím kolmo na klin.

Ľudia majú radi vzhľad a teplo dreva rovnako ako nízku náročnosť na údržbu dlažby. A keďže o dlažbách panuje mylná predstava, že sú chladné, dizajnéri spojili to najlepšie z oboch svetov do jedného celku. Je to dlažba, vyzerá to ako drevo a hodí sa to úplne všade – pokojne aj do úplne celého bytu.

V prípade, že si nie ste istí, či môžete využiť náš systém aj pre vašu realizáciu, neváhajte nás kontaktovať. Skúsený a vyškolený personál vám ochotne poradí s akýmkoľvek problémom.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ