fbpx
Vypočítajte si spotrebu
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Klinov
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Klinov
viac info
9. januára 2019 Prečítané 6584x

Aké skúsenosti majú zákazníci so značkou Levelys?

Sledujete stránku Levelys na Facebooku? Je miestom, kde si viac než 11 000 fanúšikov – profesionálov aj domácich majstrov, navzájom vymieňa postrehy, tipy a rady, ktoré môžu byť užitočné aj pre vás. Nájdete tam taktiež viac ako 60 autentických recenzií na Levelys obkladací systém od zákazníkov, ktorí s ním majú reálne skúsenosti.

Tipy

Vždy nás poteší, keď nám naši zákazníci zanechajú feedback. Je to nástroj, ktorý nás utvrdzuje v tom, že veci robíme dobre a zároveň nám umožňuje posúvať svoje služby ešte ďalej. Preto, aby sme nehovorili len sami o sebe, nechali sme o našej značke hovoriť našich zákazníkov.

Levelys je systém na pokladanie dlažby a obkladov, alebo inak povedané leveling systém, ktorý možno označiť za revolučný. Toto sú benefity, ktoré vám pomôžu úspešne dokončiť váš projekt:

Potrebujete poradiť s výberom vhodného riešenia

Pán Trepáč využil nášho bezplatného poradenstva a dodnes využíva naše produkty LEVELYS. Náš vyrovnávací systém použil aj na krivé dlaždice a  napísal nám:

A poslal nám aj video ukážku rovnej dlažby (predtým dlaždica ohnutá, spoj na 1/2 väzbu):

Kvalitné a efektívne riešenie

Práca so systémom Levelys je jednoduchá, intuitívna a výsledkom je rovno položená dlažba alebo obklad. Pracujú s ním aj naši dlhoroční zákazníci, ktorí používajú systém pri svojich vlastných zákazkách. Svoju skúsenosť  zhrnul nasledovne zákazník Peter: „S týmto systémom položí dlažbu a obklad každý šikovný domáci majster. Obkladal som aj bez Levelys ale s ním je to rýchlejšie, krajšie, rovnejšie a hlavne jednoduchšie. To, čo zaplatím za klipy, sa mi vráti na rýchlosti.“

Ďalší zákazník Gabriel je systému Levelys verný už niekoľko rokov: „Pracujem s Levelys niekoľko rokov a nedám dopustiť na tento systém, vyskúšal som aj inú značku s inou technikou, ale porovnať sa to nedá. Som spokojný a odporúčam každému, kto váha s kúpou.

Preukázateľne lepšia kvalita

Systém Levelys nepatrí medzi najlacnejšie na trhu. Iste ale aj sami viete, že niekedy je výhodnejšie investovať o niečo viac do kvality, ako sa uspokojiť s lacnejšou verziou, ktorá nespĺňa účel. A to je aj prípad nášho systému. Je vyrobený z kvalitného a pevného plastu. Kliny sa nelámu, nedeformujú a ani nepraskajú.

Dokáže ušetriť čas aj peniaze

Na každý stavebný zásah do domu je dôležité pozrieť sa z hľadiska financií. Kalkulácia položiek, akými sú nákup stavebného materiálu alebo práca majstrov, musí byť presná. Neraz ale býva aj vysoká. Jeden z našich zákazníkov však našiel inovatívny spôsob, ako ušetriť peniaze s využitím už zalomených spôn a inšpiroval tak aj ďalších kutilov:

S Levelys zvládne obkladať aj začiatočník

To je aj hlavným dôvodom, prečo sme sa rozhodli systém priniesť na trh. Samozrejme, vždy si môžete zaplatiť firmu, ktorá prácu urobí za vás s naším leveling systémom Levelys. Na našom Youtube kanáli ale nájdete podrobné inštruktážne videá a návody, s ktorými to zvládnete aj sami. Okrem toho sme vám k dispozícii s radami, či už na mobile alebo online.

Naším cieľom bolo predstaviť systém, ktorý bude vhodný pre profesionála, ale aj pre začiatočníka. A výsledok práce bude vždy rovnaký. O tom, že Levelys je vhodný aj pre amatéra, sa presvedčil aj náš zákazník Daniel: „Dnes som to skúsil ako absolútny amatér. Prvýkrát sám som kládol dlažbu a som unesený. Drobné vady sú len z mojej strany, ale systém Levelys funguje super. Ďakujem.

Podobnú skúsenosť s prácou s naším systémom mal aj Lukáš:

Zdieľame svoje skúsenosti s vami

Či už ide o dodávanie materiálu, natáčanie inštruktážnych videí alebo podporu našim zákazníkom, vo všetkých ohľadoch sa snažíme naše služby neustále zlepšovať. Na našej Facebook stránke sa zhromažďuje viac než 10 000 kutilov, nadšencov, profesionálnych majstrov, živnostníkov či ľudí, ktorí využili Levelys iba raz v živote.

Na Facebooku neustále zverejňujeme fotografie prác zákazníkov, aby ste sa mohli inšpirovať ich prácou. Debaty pod komentármi bývajú neraz veľmi plodné a napomáhajú k zdieľaniu skúseností. Okrem toho rozosielame aj náš newsletter, kde sa vždy dozviete to najaktuálnejšie z našej ponuky alebo to, že vyšiel nový odborný článok zameraný nielen na tému leveling systémov.

Skúsenosti Levelys

Skúsenosti Levelys

Rýchlosť dodania rozhoduje

Okrem kvality sa sústredíme aj na rýchlosť dodania nášho systému až k vám domov. Je to niečo, na čom naozaj záleží, keď máte kúpelňu v rozbúranom stave čakajúcu na nový obklad. Naši zákazníci hodnotia rýchlosť dodania nasledovne:

Neviete, ako začať s Levelys?

Alebo si nie ste istý, čo od Levelys očakávať? Je to veľmi  jednoduché. Zavítajte na naše stránky, kde sme vám počas pracovných hodín neustále k dispozícii. Prípadne sa môžete inšpirovať našimi videami na Youtube alebo Facebooku. Ak potrebujete konzultovať vhodnosť riešenia systému Levelys pre vašu domácnosť, neváhajte nás kontaktovať aj telefonicky.

V prípade, že si nie ste istí, či môžete využiť náš systém aj pre vašu realizáciu, neváhajte nás kontaktovať. Skúsený a vyškolený personál vám ochotne poradí s akýmkoľvek problémom.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ