fbpx
Vypočítajte si spotrebu
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Klinov
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Klinov
viac info
26. septembra 2016 Prečítané 3883x

Kedy je čas na novú podlahu?

Ak existuje jedna vec, do ktorej sa nám zvyčajne v našom bývaní naozaj nechce investovať peniaze a energiu, tak je to práve podlaha. Hoci esteticky a funkčne je snáď najdôležitejšou súčasťou každej jednej izby, vidina súvisiacich „problémov“ s výmenou nás presvedčí, aby sme tomu dali ešte čas. Lenže čo ak už problémy ignorovať jednoducho nemožno? Toto sú situácie, kedy je nutné zvážiť novú podlahu.

Tipy

1. Predávate nehnuteľnosť

Ako sme už spomenuli, podlaha má na estetický dojem obrovský vplyv. Investovať do výmeny v nehnuteľnosti, ktorú sa chystáte opustiť, možno nedáva úplne zmysel, no nový a svieži vzhľad vášho domova dokáže narobiť zázraky. Napríklad aj s cenou, za ktorú môžete nehnuteľnosť predať.

2. Podlaha je stará

Áno, aj podlahy starnú. Materiály sa pod vplyvom topánok, nôh a tepla opotrebuvávajú. Výrazným faktorom je aj starnúci dizajn. Pre príjemné oživenie vášho bývania je možno načase skúsiť niečo nové. Čo tak napríklad skúsiť vymeniť parkety za dlaždice?

3. Podlaha je nerovná

Nerovnosť je najčastejši problém práve pri drevených podlahách. Nielen, že je to esteticky nevkusné, vytŕčajúca parketa môže byť obzvlášť extrémne nebezpečná pre deti. Dôvody sa často líšia – drevená podlaha môže byť nekvalitná alebo nesprávne položená. Veľký vplyv má aj voda, vlhkosť a teplota. Skôr či neskôr sa týmto neduhom pri dreve nevyhne asi nikto.

4. Podlaha je špinavá

Výhody dlaždíc a dreva sú v tomto ohľade oproti kobercom nesporné. Koberce sú síce príjemné na dotyk, no jedna malá nehoda s červeným vínom zanechá pamiatku už navždy. Nikto nechce privítať návštevu v byte, ktorý je už na prvý pohľad špinavý. Nedá sa nič robiť – je čas na výmenu.

5. Podlaha neladí s interiérom

Výmena podlahy by mala byť automaticky súčasťou každej výraznejšej zmeny interiéru. Nový nábytok a stará podlaha môže byť estetickou katastrofou. Netreba si pred tým zavierať oči a snažiť sa zvyknúť si. Každý chceme bývať v peknom a útulnom domove, o čo sa ale musíme postarať predovšetkým sami. Čas a zvyk nám v tomto prípade neposlúži.

Našli ste v článku svoj scenár a ste pripravení na zmenu? V tom prípade si prečítajte viac o systéme Levelys, ktorý celú výmenu významne uľahčí.

V prípade, že si nie ste istí, či môžete využiť náš systém aj pre vašu realizáciu, neváhajte nás kontaktovať. Skúsený a vyškolený personál vám ochotne poradí s akýmkoľvek problémom.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ