fbpx
Vypočítajte si spotrebu
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Klinov
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Klinov
viac info
3. júla 2017 Prečítané 4511x

Poradíme vám, kde hľadať tých najšikovnejších obkladačov a podlahárov

Vypýtajte si referenciu od známych alebo vyhľadajte remeselníkov na špecializovaných portáloch. Tí najlepší sú totiž zaregistrovaní práve tam.

Tipy

Hľadám obkladačov

O tom, že sú zruční obkladači a podlahári hľadaní, svedčí aj množstvo žiadostí a ponúk zverejnených na internete. Tie sa obvykle začínajú slovami „Hľadám obkladača“, „Poraďte dobrého obkladača“ alebo „Potrebujem pokladača“. Pokiaľ ste sa s rovnakou dilemou stretli aj vy, alebo uvažujete o tom, že by ste pokládku podlahy alebo obkladu zverili do rúk profesionála, tento článok je určený práve vám.

V minulosti sme na našom blogu písali o odporúčaniach, podľa ktorých si vybrať kvalitného obkladača. Predtým, než sa začnete rozhodovať, ktorému majstrovi dáte pokládku obkladu na starosť, musíte si najprv nejakých obkladačov nájsť. Kde však takých ľudí hľadať?

Cech podlahárov

Medzi členmi cechu sa nachádzajú jednotlivci i samotné firmy, ktoré sa zameriavajú na drevené, laminátové, textilné podlahy, linoleá, liate podlahy, krytiny do exteriérov či priemyselných objektov.

Na stránke cechu si môžete členov vyfiltrovať podľa kraja, čím získate zoznam tých najlepších podlahárov zo svojho okolia. Súčasťou portálu je aj sekcia s ukážkami prác niektorých členských firiem.

Hľadám obkladačov

Pokiaľ hľadáte skutočných odborníkov, vaše vyberanie môže uľahčiť zoznam majstrov podlahárov. Tu sa nachádzajú iba ocenení členovia Cechu a úspešní absolventi školenia o podkladovej konštrukcii a nášľapných vrstvách podlahových krytín.

Cech obkladačov

Snahou a jednou z úloh Cechu obkladačov je oddeliť šikovných obkladačov od menej kvalitných fušerov. Rovnako ako na stránke predošlého cechu, aj tu nájdete zoznam zručných obkladačov z celého Slovenska.

Hľadám obkladačov

V profile každého registrovaného člena nájdete miesto, kde pôsobí, ale aj jeho kontaktné informácie. Služby kvalitného obkladača tak máte k dispozícii na jedno zavolanie, alebo si ho môžete objednať e-mailom.

Súčasťou webstránky cechu je aj mapa obkladačov, kde sú ti najväčší profesionáli umiestnení podľa miest, v ktorých pôsobia.

Hľadám obkladačov Pokladačov si na stránke cechu môžete vyhľadať aj podľa mapy.

Fórum Modrá strecha

Pri hľadaní remeselníkov pre podlahu či dlažbu môžete využiť stránku Modrá strecha. Ide o populárny portál, na ktorom si ľudia zaoberajúci sa bývaním, stavaním a rekonštrukciami vymieňajú svoje skúsenosti, cenné rady a tipy.

Na stránke sa nachádza aj diskusné fórum, kde ľudia hľadajú (okrem iného) aj odporúčania na skúsených obkladačov a podlahárov pre všetky rôzne typy podláh. Prelistujte si kategóriu Obklady alebo Podlahy a možno tu narazíte na kvalitného majstra priamo zo svojho okolia aj vy.

Opýtajte sa známych

Ak vaši známi vo svojom okolí registrujú nejakého zdatného pokladača, celkom určite vám ho odporučia. To isté platí aj v prípade, ak si počas návštevy u priateľov vašu pozornosť získa ich nová podlaha či obklad. Ešte pred odchodom si od nich vypýtajte kontakt na autora, ktorý má toto umelecké dielo na svedomí.

Hľadám obkladačov

Nedarí sa v hľadaní? Skúste to sami

V prípade, že sa vám zručného majstra na pokladanie podlahy alebo obkladu predsa len nepodarí nájsť, skúste to svojpomocne. So systémom Levelys si po prezretí jednoduchého návodu dokonalú podlahu či obklad dokážete položiť aj bez pomoci profesionála?

V prípade, že si nie ste istí, či môžete využiť náš systém aj pre vašu realizáciu, neváhajte nás kontaktovať. Skúsený a vyškolený personál vám ochotne poradí s akýmkoľvek problémom.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ