fbpx
Vypočítajte si spotrebu
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Spôn/Level+
Uloženie dlaždíc na strih (+)
0
Klinov
Uloženie dlaždíc na väzbu (T)
0
Klinov
viac info
10. júna 2016 Prečítané 7823x

7 dôvodov, prečo uložiť dlažbu a obklad systémom LEVELYS

Aj vám sa občas zdá, že ceny za murárske a obkladačské práce vyjdú čoraz drahšie? Možno je čas začať robiť veci po svojom. Na konci driny vás okrem krásnej kúpeľne, chodby či kuchyne čaká aj pocit dobre vykonanej práce. S naším systémom LEVELYS zvládne ukladanie dlažby naozaj každý. Čo všetko tento systém prináša?

Tipy

  1. Už sa viac nemusíte báť krivých a nerovnomerne osadených obkladov. LEVELYS je tvorený kliešťami, sponami a klinmi, ktoré zabezpečujú stabilitu a vyváženosť podláh.
  2. Systém rovnako eliminuje nerovnosti obkladového materiálu, vďaka čomu nevznikajú rozdiely vo výške susediacich dlaždíc. Tie sa lepia formou Floating – Buttering, čiže sa lepidlo nanesie aj na podlahu, aj na dlaždicu.
  3. Podstatou levelingu je predovšetkým úspora času práce. Rýchlosť pokladenia sa pri začiatočníkoch, ale aj skúsených majstroch zvyšuje o viac ako 50 %.
  4. Ďalším pozitívom je multifunkčnosť nástrojov LEVELYS. Tie sa dajú okrem podláh použiť aj na steny, obklady a hodia sa rovnako pre prácu v interiéri, ako aj v exteriéri.
  5. Používanie tohto systému je naozaj jednoduché. Viac o tom, na čo slúžia jednotlivé časti a ako s nimi zaobchádzať sa môžete dozvedieť v našom návode. Kliny a kliešte slúžia na opätovné použitie a spony sú jednorázové.
  6. Pri levelingu už viac nemusíte využívať krížiky na špáry. Obkladačky sú oddelené sponami, ktoré sú flexibilné a prispôsobitelné.
  7. Pozitívum v tomto prípade predstavuje aj samotná cena leveling systému. Tá je neporovnateľne nižšia práve vďaka opätovnému používaniu jednotlivých nástrojov. Jej výpočet sa pomocou našej kalkulačky spotreby realizuje naozaj ľahko.

V prípade, že si nie ste istí, či môžete využiť náš systém aj pre vašu realizáciu, neváhajte nás kontaktovať. Skúsený a vyškolený personál vám ochotne poradí s akýmkoľvek problémom.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ